fredag 23 november 2018

Pling!

Black Friday är inte en bra dag att vänta på mail från förlag. Typ.

I övrigt häckar jag i arkivet idag, att sortera bort akter är ungefär det jag mäktar med just nu. Oväntat hög matematik dock, att få fastigheterna rätt när det styckats av i all oändlighet.

I källaren på jobbet, där ingen hör en skrika:8 kommentarer:

Helena sa...

Nej, men har du täckning på mobilen där nere så du kan kolla mailen då!? Sitter också på nålar här, så spännande och hemskt det är med all denna väntan!

Kan också njuta av att vara i arkiv ibland, sån speciell känsla. Brukar tänka på vad jag anser vara världens bästa tv-serie-scen när jag är där. Den från Riket med Ernst-Hugo och jakten genom arkivet. Formligen älskar den scenen, så briljant!!

Håller tummarna för dig!

Annika sa...

Helena: Har inte sett Riket! (Ev ensam i Sverige om det?)
Finns ett hörn här nere med täckning + wi-fi :-) Blev tvungen att stänga av notiserna pga allt pling, men uppdaterar ändå mailen ohälsosamt ofta. Håller tummarna för dig med!

Helena sa...

Tack! Kan verkligen rekommendera Riket i så fall, otroligt bra (och inte alls på ett Trollz-sätt då alltså utan tror nog du skulle gilla)! ;)

Annika sa...

Helena: Haha, inga överglada rosa varelser alltså ;-)

Skriva läsa leva sa...

Den där väntan ja ... Låter nice att få fly ner i ett arkiv. Tycker jag som i nuläget ska "brottas" med barngrupper och få dem att bete sig. Lycka till liksom. Ps Jag har inte heller sett Riket så då är vi två kvar ;) Ds

Annika sa...

Skriva läsa leva: tycker alla som jobbar med barn borde få ett alldeles eget arkiv att fly ner till :-)

Louise Baumgärtner sa...

Ajaja, det där är verkligen jobbigt!! Känner igen mig alltför väl:( Medlidsamma kramar...

Annika sa...

Tack Louise :)