måndag 15 oktober 2018

Har kommit till första målet.

Har plitat ner elva tusen ord i råmanuset nu, och passerat den del av handlingen som jag ville komma till innan uppehållet.

 

Redigerar igenom texten innan jag lägger den åt sidan, och tycker väl att det pendlar mellan genialiskt och ren skit. Som det ska vara, alltså.

 

Det bästa med att vara färdig, förutom att jag är i mål för den här gången, är att jag ÄNTLIGEN kan lyssna på Kraften, som är tredje delen av Siri Pettersens trilogi Korpringarna. Som jag har längtat! Det funkar inte för mig att läsa/lyssna på det här under tiden som jag skriver YA, av två anledningar: Dels så är det ett smittsamt korthugget språk som inte alls matchar mitt men som är extremt lätt att ta efter, och dels så är det så väldigt bra att jag bara ”mitt-manus-är-skit-och-jag-kan-aldrig-bli-så-här-bra, ynk ynk”. Men nu får jag äntligen veta hur det går för Hirka och Rime, YEJJ!


En hel massa bok att lyssna på:
 

 

8 kommentarer:

Helena sa...

Snyggt, där satt den!

Annika sa...

Tack Helena :-)

Eva sa...

Grattis, och så himla bra att du firar med en bok du väntat på.

Elin Säfström sa...

Vill så gärna läsa, men vågar inte riktigt, förrän jag känner att jag landat i ett nytt manusprojekt. De där böckerna ska ju vara så himla bra att vem som helst kan tappa tron på sig själv alternativt omedvetet försöka härma.

Annika sa...

Eva: tack :) Tror stenhårt på att fira även små prestationer!

Annika sa...

Elin: Oj, har ev. bidragit till hajp av Korpringarna nu. Kan sänka vilken läsupplevelse som helst.
Men, älskar verkligen böckerna, dom tog mig ur en djup lässvacka.

Elin Säfström sa...

Det är alls inte bara du som hajpat den, Annika! Kolla på Goodreads! Har nästan aldrig sett så mycket femmor. Del tre har 4,44 i snittrejting!!!

Annika sa...

Elin: hade ingen aning, så välförtjänt!