onsdag 10 januari 2018

På riktigt.

Igår skickade jag in mitt spänningsmanus till förlaget igen.

 

Under skrivet var jag inte alls nervös, tyckte att det var riktigt roligt att arbeta med texten. Men nu, NU har jag nerverna på utsidan. Tänker att jisses, nu är det på riktigt.


Nojar över att jag gjort för lite med texten, eller kanske för mycket? Hur gestaltade jag egentligen där i det nya kapitlet? Och skickade jag verkligen in rätt version av manuset...?

 

Nåväl, nu finns det ingen återvändo, jag har gjort vad jag kunde. En sådan här stor lakrits- och chokladbit blev belöningen för utfört värv, finns på lokala blomsteraffären och avnjutes med fördel tillsammans med ett glas rött. Det gjorde jag, och under the influence KAN det hända att jag klickade hem två fönsterpiedestaler, string-style, för att jag irriterade mig på insynen i vardagsrummet och tyckte att fönstren behövde ”fyllas upp”. Nåväl, om excesserna inte är större än så, finns nog ingen anledning till oro.15 kommentarer:

Marie: Mitt skrivliv sa...

Men stort grattis! Hoppas du fick ett vinglas i storleken som används i Cougar town, den serien är en favorit. Mest tack vare vinglaset, som heter Carl om jag inte minns fel.
Håller tummarna hårt för att du ska få det där samtalet som gör att du måste rusa och köpa två chokladbitar 😉 Heja dig!

Annika sa...

Marie: Ja om man ändå fick anledning att köpa flera chokladbitar :-)
Mina glas är löjligt små, inte som Karl eller Big Joe (som jag vill minnas att ett annat hette, dom förolyckades ibland, glasen).

Eva sa...

Härligt. Grattis. Jag håller tummarna för framtida segrar.

Helena sa...

Men vad spännande, håller tummarna hårt, hårt nu såklart!

Annika sa...

Tack Eva och Helena!

Sara sa...

JA, vad spännande! Bra jobbat, nu håller vi tummarna!

Anonym sa...

Jag kan förstå om du väljer rubriken på riktigt. För det måste kännas overkligt. Men nu så, nu gäller det. Jag hade nog trott det var en dröm. Jättekul iaf! Klart firandet ska göras med vin och choklad, vad är väl bättre? :)

Eva-Lisa sa...

Stort grattis! Håller också tummarna för positivt svar! :)

Annika sa...

Tack allihop :)

Elin Säfström sa...

Men det här kommer att gå bra, Annika! Väl firat, dessutom. Haha, jag köper också saker när jag är lite glad i hatten! Oftast på nätet, men nu senast rent fysiskt på bokmässan (tror faktiskt att jag hållit mig på mattan ända sedan dess) då jag efter ett besök i champagnebaren spontanköpte en massagekudde. Bästa köpet någonsin f.ö.! Rekommenderas varmt.

Annika sa...

Tack Elin :)
Borde finnas alkolås på ipaden, inte alls lika jobbigt att online-shoppa efter vin (i nyktert tillstånd drar jag mig för det pga jobbigt med alla uppgifter som ska fyllas i…)
Massagekudde; noteras!

Katarina sa...

Härligt, håller tummarna såklart! :))

Annika sa...

Tack Katarina!

Bara hittepå sa...

Detta är ju bara SÅ spännande och roligt! Och inspirerande för sådana som mig som ännu inte kommit lika långt. En sådan känsla att äntligen få skicka iväg! :) Tänker du mycket på det fortfarande eller har du kunnat släppa det där med detaljer hit eller dit nu när det gått en dryg vecka?

Hoppas att allt går vägen för dig! :) Och GRATTIS till inskickandet. Du gjorde helt rätt som firade.

Annika sa...

Bara Hittepå: Tack :) Jag tänker ÄNNU mer nu efter en vecka, och får verkligen tvinga mig själv att inte öppna dokumentet och leta efter fel!