onsdag 22 november 2017

Skriver.

Idag skickade jag iväg manuset för extern läsning. Det slog mig sedan att när jag får synpunkterna blir det liksom på riktigt. Jag ska då försöka få ihop alla tankar jag har på fördjupning, och framför allt få ihop manuset igen. Jag har givit mig själv den sista januari som deadline, och sedan hoppas jag att jag har ett bearbetat manus att skicka in till förlaget/moderskeppet igen. Jisses, det känns lite overkligt det här. Men jag är inte alls nervös, vilket annars är default-läge för mig, så jag är lite förundrad över känsloläget här.

I övrigt skriver jag på ett nytt kapitel. Det är JÄTTEROLIGT att skriva nytt i det här manuset, efter att ha lagt eoner av tid på bearbetning. Två tusen nya ord hittills, får se om de får stanna kvar eller om de ryker sedan i redigeringen. Och livet det stretar på, vinden viner utanför fönstret men det snöar åtminstone inte just nu. Imorgon lovar dom 20 centimeter. Tjoho (ett ironiskt tjoho, utan glädje, jag gillar inte alls när det vräker ner).

Ha det gott allesammans!

6 kommentarer:

Bara hittepå sa...

Men jisses vad det händer mycket - inspirerande att läsa. Med din tillåtelse vill jag utbrista i ett helt icke-ironiskt tjoho! :)

Annika sa...

Bara Hittepå: tack, då instämmer jag i ditt tjoho, det är mycket trevligare än mitt :)

Helena sa...

Grymt, bra att få extern input inför slutspurten sen!! Ja, snö. Blir väl en del sånt framöver...

Annika sa...

Helena: Längtar och fasar för slutspurten :)

Anonym sa...

Tänk att ett slut snart. Wow! Kul att det går så bra, att det känns bra och att du fått till lite nytt. :)

Annika sa...

Skrivalasaleva: Tack :) Ja, det känns kul det här.