söndag 17 september 2017

Frukostmöte med tidslinjen för dystopierna.

Ett stort papper, färgpennor, linjal och te.

10 kommentarer:

Marie: Mitt skrivliv sa...

Härligt! Älskar analoga system :)
Själv filar jag på en novell i dag, skickade in en annan till en veckotidning för första gången i går. Blir intressant att se hur det faller ut.

Annika sa...

Marie: Men så spännande med novellen, outa gärna om den tas in så jag kan läsa :) (är mycket nyfiken på ditt skönlitterära skrivande!)
Ibland behöver man vara analog, färgpennor och papper är mycket underskattade!

Helena sa...

Ett vitt papper att hugga in på, fantastiskt!

Sara sa...

Älskar känslan som uppstår när man har något sådant där framför sig samtidigt som man har fullt med idéer i huvudet! Älskar tapeten också.

Elin Säfström sa...

Älskar kontorsmateriel ö.h.t. och känslan av danande struktur som ett vitt papper och fräscha pennor kan ge (även om jag själv är fullständigt digitaliserad vid det här laget). Och jag förstår ju att du behöver STORA papper och MÅNGA pennor i olika kulörer för att kunna reda ut ditt mastodontprojekt. Heja!

Annika sa...

Helena: Man känner sig lite som ett barn på nytt!

Annika sa...

Sara: Obs: färgpennor för att redan på det här stadiet börja tänka färgfläta :) Chockade mig själv med att sätta blommigt på väggarna, men gillar verkligen!

Annika sa...

Elin: Jag är så sjukt analog ibland, och det fungerar bäst att förarbeta skrivet med en penna i handen så att jag får rita :) Men jag KAN inte skriva med en penna (blir oläsligt och jobbigt och långsamt), och skulle aldrig drömma om att skriva bok utan dator.

Anonym sa...

Tidslinjer... Hjälp. Jag som tycker det är svårt nog att ha koll på min hyfsat raka och relativt kronologiska tidslinje. Ja, ja... Vi är bra på olika saker. Men OM jag skulle fixa tidslinjer skulle jag också göra det med färgpennor. :)

Kristina sa...

Mmmm...! Papper, färgpennor...! Jag hoppar upp och ner av lycka. Det är inte alls samma känsla att knappra (knattra?) på tangenter.
Det är nog dags för en tidslinje för min del också. Mest så att jag för min egen del ser hur lång tid karaktärerna tar på sig att reda ut alla sina problem och få ett lyckligt slut ;)