måndag 26 december 2016

Vecka 6, 0/21 377 ord.

Under veckan som gick har jag skrivit noll ord på manuset, men (det här är ett stort fett men) jag har börjat på ett helt nytt synopsis.

Någon sa att bakgrundsstoryn till dystopierna lät spännande, och det lät TJONG i hjärnan. Påbörjade ett nytt dokument och hamrade ner handling till en helt ny dystopi. Jag vet alltså vad det är jag kommer att börja skriva på efter spänningsromanen jag arbetar på nu :-)

I övrigt gör jag inte många knop just nu, försöker mest vila och ladda batterierna. Hoppas ni har det bra allesammans!

5 kommentarer:

Helena sa...

Ja vad härligt, finns det något bättre än att börja nysta i en ny fräsch idé!?

God fortsättning på dig!

Annika sa...

God fortsättning till dig också!
Det är verkligen superkul att gå och fundera på det nya.

Kristina W sa...

Men hallå, spännande med ny idé! Visst är det underbart när de bara hoppar fram och skriker HÄR ÄR JAG! SÄTT IGÅNG OCH SKRIV NU DÅ! ;)

Marie: Mitt skrivliv sa...

Tjong i medaljongen, det är så det ska kännas!
Läste en kommentar du skrivit på någon annan blogg om att jobbet med din spänningsroman skulle få ta tid, kanske hela 2017. Tyckte det var himla bra och "förebildigt" av dig, haha.
Men jag kanske missförstod, eller så är det här inlägget skrivet av den superpresterande Annika som faktiskt kan skriva två romaner på ett år, men inte borde göra det ;-)

Annika sa...

Kristina: ja det är underbart!! Ska ta tag i den idén våren 2018 och det känns som en hel evighet dit!

Marie: Näpp, det här är nya chilla Annika som får en idé, klottrar ner den, och sparar den till minst nästa vår. Om ett år ska jag ta tag i den, tidigast :-)