lördag 8 oktober 2016

Just nu läser jag - Enkät

Hittade en enkät hos https://skrivalasaleva.wordpress.com som jag stal och svarade på.

Just nu läser jag – enkät

 

Vid sängen: Inget alls. Läser inte precis innan jag ska sova, blir alldeles för engagerad och ligger sedan vaken i timtal.

 

På soffbordet: En fjärrkontroll samt varierande mängd av lilla Ks saker. "Svarthuset" av Peter May.

 

I handväskan: Alldeles för mycket, ingen bok dock.

 

I öronen: Poddar (lyssnar just nu ikapp på ”Skriv en bestseller (eller en annan bok)” av Caroline Eriksson och Ninni Schulman. Ska alldeles strax påbörja ”Änkan” av Fiona Barton, och i övrigt blir det musik från någon av spellistorna som jag använder för att komma i stämning inför skrivpassen.

 

På läsplattan: Klarar inte av att läsa böcker på plattan, behöver pausa från skärmarna ibland (jobbar mycket framför skärm och skriver på nästan alla lediga stunder).

 

Läser jag lite då och då: Läser om VÄLDIGT sällan, vill hellre hitta något nytt.

 

Borde jag läsa: Har rensat bort alla ”borde”, en av alla viktiga saker jag lärt mig efter utmattningsh-vetet. Läsning måste vara lustfyllt för mig.

 

På is: ”Det nya folket” av William Golding. Började läsa den i tältet i somras (vaknade mycket tidigare än lillan) och glömde liksom bort att läsa färdigt sedan. Oklart varför.

 

Bokklubbsböcker: Passar på den.

 

Längtar jag efter att få läsa: Min egen bok i tryck (moahaha, observera självironin här nu, det är ju inte aktuellt med det, liksom). Det seriösa svaret får bli att jag längtar efter att läsa en riktig bladvändare.

 

3 andra böcker i min TBR-hög:Odinsbarn, Röta och Kraften (Korpringarna) av Siri Pettersen.

 

 

Inga kommentarer: