söndag 28 augusti 2016

The Truth is Out There.

Tidigare har jag inte tänkt så mycket på det här med bloggandet, har mest använt det som ett sätt att hålla igång hjärnan på ett lite mer underhållande vis när kanslisvenskan hotat med att ta över språkcentrat. Men, så kommenterade Nina på Ninas Corner ett inlägg hos mig (här tänkte jag länka till hennes blogg, men appen vägrar) och jag blev lite glad och kände att "jaha, min blogg finns visst". Klickade mig igenom en hel massa inlägg hos henne, kollade in flera andra bloggar som hon länkade till, och i gammal god Arkiv X-anda kände jag att the truth is out there! Och sanningen jag hittade där ute är den att det finns så oerhört många målmedvetna och beslutsamma människor som alla är i olika stadier i sin strävan mot samma mål: att få sitt manus antaget och utgivet. Jag blev helt överväldigad, på ett bra sätt. Och inser också att jag nog är kraftigt sist på bollen :-) Kontentan är nog att jag önskar att jag tagit tag i det här med bloggen lite tidigare, peppen av att inte känna mig så ensam i skrivandet är enorm!

5 kommentarer:

Carina Deckner sa...

Har du sett de sista avsnitten?

Carina Deckner sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annika sa...

Nej, jag fegade ur :-D Men har sett lite av det gamla, blev skrämd och tyckte det var ett bra tecken på att serien hållit hyfsat väl för tidens tand.

Anonym sa...

Jag upplevde samma positiva aha-upplevelse! Började också blogga för min egen skull men har både knutit kontakter och fått massor av tips, lärdomarna har stått som spön i backen och det är verkligen sant som det sägs: ensam är inte stark :)

Annika sa...

Exakt :-)