tisdag 2 april 2019

Vi ses!

Bloggen går på sparlåga, och då jag inte är ett fan av att göra saker halvhjärtat tar jag paus. Finns på Instagram som @annikalenali och där uppdaterar jag betydligt oftare. I tidernas begynnelse använde jag den här bloggen på liknande sätt; knäppte en bild och skrev ett par ord till, mest för att hålla igång hjärnan under föräldraledigheten.

Jag kommer så klart att fortsätta läsa era bloggar. Ha det så fint allesammans!


12 kommentarer:

Eva sa...

Åh, vad tråkigt, men jag förstår och hoppas du får en bra paus. Håller utkik efter dina Instagram-inlägg i stället. Jag vill verkligen inte tappa bort dig - du har inspirerat mig många gånger och jag har alltid läst dina inlägg med stor behållning.
Kram från mig

Carina Deckner sa...

Men....

Skriva läsa leva - Helena sa...

Klart du ska ta paus om det känns rätt. Jag kommer sakna att kika in här för att se vad som händer och hur det går. Instagram har jag inte, det har varit tillräckligt med blogg och FB för den senare årens sega hjärna.
Ha det så fint så hoppas jag på en inte alltför lång paus. Och att vi ses på min blogg. :)

Annika sa...

Eva: Detsamma, och kram till dig med! Kommer hålla utkik på instagram jag med :)

Annika sa...

Moster C: <3

Annika sa...

Skrivaläsaleva- Helena: Vi kommer absolut att ses på din blogg! Kan relatera till det där med seg hjärna, ungefär så det känns här just nu. Kram :)

helena sa...

Nu loggar jag in från datorn istället för mobilen och hoppas att min kommentar syns denna gång. Tråkigt att höra, har verkligen uppskattat din blogg! Men klokt att prioritera så har full förståelse. Skippar själv Instagram, sedan min telefon kraschade i julas blev det aldrig återinstallerat. Tyckte att det tog mer än det gav så kan inte följa dig där. Men fortsätter hålla tummarna för dig och hoppas du hittar till ett bra ställe i livet och det löser sig med jobbsituationen... Jättestort tack för alla dina blogginlägg under åren, har verkligen gett mig mycket i mitt skrivande liv!!

Annika sa...

Helena:Kommer så klart fortsätta läsa hos dig, väldigt trevligt och givande att följa dina äventyr med isbjörnar, jobb, skriv och pendeltåg :-)
Får se, det kan hända att jag kommer tillbaka här, men orkar inte riktigt just nu. Kram på dig!

Louise Baumgärtner sa...

Lycka till med manuset!! Kram!

Annika sa...

Tack Louise och kram tillbaka!

Louise Baumgärtner sa...

Ps Vad jag skulle ha velat skriva; Åh, vad tråkigt(!) jag kommer sakna din blogg, är aldrig på Insta, men...(numera är) jag en stor vän av att man ska göra det man vill och orkar, så naturligtvis ska du ta paus;) Hoppas på att få veta hur det går för dig när du ev orkar och har lust igen. Sköt om dig!!

Annika sa...

Ps till dig också Louise; jag brukar komma tillbaka, oklart när denna gång :-) Sköt om dig du med!