måndag 12 november 2018

Testläst.

Min sambo (den jag litar allra mest på när det kommer till YA) har läst de första arton tusen orden i nya manuset. Han gör tumme upp, och vi diskuterade en stund om hur det skulle kunna fortsätta, samt hela idén till världsbygget. Så himla kul, jag blev jättesugen på att fortsätta skriva, men ämnar vila från skrivandet under åtminstone den här veckan också.

För övrigt låtsas jag att jag är en helt normal person, en sådan som inte skriver om kvällarna. Således har jag på sistone typ promenerat med böcker i öronen (obs: böcker i plural, men liksom inte samtidigt), sorterat in viktiga papper i pärmar (låg, ehem.., lite efter med det där), samt nästan tvättat ikapp.

Hoppas ni får en fin vecka allesammans!

Under en promenad där barnet allra nådigast lät mig låna pappans pannlampa. Gillar att elljusspåret ser ut som en ufo-landning genom skogen.



8 kommentarer:

Helena sa...

Kanon, vila sig i form! Och otroligt värdefullt med någon att bolla med. Ska försöka angripa tvättberget själv snart...

Louise Baumgärtner sa...

Härligt med tumme upp!! Och hehe, nästan ikapp med tvätten ja, vad bekant det kändes;) Ha en fin vecka du med!

Skriva läsa leva sa...

Jag låtsas också rätt mycket att jag är en helt normal ... ähum, vanlig (heter det ju numera har jag fått lära mig, eftersom det inte är lika värderande) person. Fast mest på jobbet då. Och snarare i betydelsen frisk än skrivande. ;) Hemma kan jag vara lite mer onormal/ovanlig. :D
Vad gott att du har ett sådant lässtöd från sambon!

Annika sa...

Helena: det är verkligen toppen att ha någon som fattar grejen, på nära håll :-)

Annika sa...

Louise: ja, alltså tvätten, inte ens när jag var ensam kom jag ikapp med den.

Annika sa...

Skriva läsa leva: oj, håller med, trevlig låter faktiskt, tja, trevligare. Och på jobbet, ja, där är man ju vanlig under långa stunder, jättejobbigt faktiskt :-)

Eva sa...

Härligt med tummen upp. Hur bra som helst ju att ha en testläsare så nära till hands. Ibland testar jag en och annan idé med min man. Men han har aldrig läst - han får vänta tills den är tryckt och jag tror han är mycket nöjd med det.

Annika sa...

Eva: bara alla är överens :-) Tycker att idé-bollandet är det allra roligaste, och har äntligen hittat nån som är på samma våglängd.
Jag vill för övrigt också läsa när den är tryckt!