söndag 30 september 2018

När alla andra var på bokmässan...

...fixade jag en ny skrivplats till mig själv, i ett hörn bakom soffan i vardagsrummet. (Varning; det här inlägget handlar om ingenting alls, egentligen.)

Ikea har haft den goda smaken att nytillverka en femtiotalsfåtölj, och jag smackade till med två stycken, mest för att jag når ner med fötterna plant mot golvet när jag har datorn i knät. Dessutom fick farmors gamla bord värdigt sällskap. Min uråldriga knarrande och otympliga skinnfåtölj åkte ut, och plötsligt kändes luften lättare att andas.

Fick syn på ett avlastningsbord på en författarblogg (i ett vardagsrum, perfekt för att placera dator + tekopp på). Det kom från en kedja vars närmsta butik finns ungefär 22 mil från mig, och det kändes lite deppigt då bordet har en grön marmorskiva. Våra fönsterbrädor i grön marmor har känts lite malplacerade, och nu när det finns ett window på ca tio minuter när grön marmor är trendigt (dvs tillgängligt i butik) kändes det snöpligt att missa chansen att inhandla pga ocentrala butiksplaceringar (kusten ligger för långt till höger för att vara central). Idag kom dock mina gulliga föräldrar på besök, med nämnda bord under armen. Yejj!

Så, nu är arbetsplats nr två komplett. Här ämnar jag redigera sk-ten ur nya manuset när den tiden kommer.


10 kommentarer:

Helena sa...

Mysigt, kommer bli kanon att sitta där och skriva!

Marie sa...

Vad fint! Grön marmor är så snyggt.

Skriva läsa leva sa...

Och det blev ju jättefint. :) Bord och fåtöljer är riktigt snygga!

Annika sa...

Tack Skriva Läsa Leva :)

Eva sa...

Men vad fint att du fick ditt bord :-) Och fåtöljen ser både snygg och skön ut.

Elin Säfström sa...

Åh, vad fint! Håller med: grön marmor är snyggt (haha, tio minuter! - jag vet hur det är, hade förut ett helt kök i röd granit).

Annika sa...

Eva: Tack :) Mkt ovanligt med en fåtölj där jag når ner ordentligt till golvet :-)

Annika sa...

Elin: Haha, ja med då förstår du känslan av panik :-D

Annika sa...

Helena: Har redan provat, det var kanon :-)

Annika sa...

Marie: Tack hurru :-)