onsdag 29 augusti 2018

Årets första julklapp!

Fick årets första julklapp idag av finmoster C; en adventskalender i form av en bok, med en novell för varje dag under advent. Så himla roligt! Tack snälla moster <312 kommentarer:

Helena sa...

Ja jul, längtar!!! Är det jultema i novellerna tro?

Annika sa...

Helena: Efter en snabb genombläddring verkar det vara jultema all over the plejs! Yejj!!

Elin Säfström sa...

Åh, vilken trevlig julklapp!

Annika sa...

Elin: Ja, jag blev superglad :-)

Maud Lindberg sa...

Denna moster C, hon är ute i god tid. Jag fick en försändelse från henne med posten igår. Två vackra fotografier av trollsländor. Både C och jag fascineras av dessa. För att anknyta till dina tidigare inlägg om dialekt, "storskallesnella" = trollslända. // PoK

Helena sa...

:)

Eva sa...

Vilken trevlig jul... eh present. Har svårt att säga det där ordet redan. Kalendrar är alltid så kul. Jag hade en på min blogg för några år sedan (24 författare) och leker med tanken på att ha en ny i år. För jag hade så förbaskat kul när jag iordningställde den.

Annika sa...

Mor: Hon är toppen, våran C :-)

Annika sa...

Eva: men åh, vilken rolig idé med en bloggkalender till jul. Ska kolla om den ligger kvar hos dig :-)

Eva sa...

Julkalendern ligger inte kvar som en enhet. Men söker du på "lucka" så kommer de i en rad, men med lucka 24 först. Då går det ju att skumma författarnas namn och gå in där du blir intresserad. :-)

Bara hittepå sa...

Jamen det är kanske SÅ noveller ska läsas. Verkar väldigt mysigt. Är det svenska författare eller blandat? Kända, okända?

Annika Lindberg sa...

Bara Hittepå: Svenska författare, vad jag kunde se, och semikända samt okända, tror jag, har inte hunnit kolla ordentligt :-)