söndag 29 oktober 2017

(H) Vecka 5, 501 ord / 13 453 ord totalt.

Under veckan fick jag till tre skrivpass som helt ägnades åt nya dystopin. Jag har redigerat igenom texten för att allt ska vara (och kännas) rätt nu när jag lägger den åt sidan en stund. Av samma anledning har jag även noggrant gått igenom synopsis och strukturtabellen.

Det känns lite vemodigt det här, att lägga undan det här efterlängtade projektet. Men, det finns ju kvar till en annan gång, och förhoppningsvis finns skrivglädjen kvar då med.

Här är för övrigt årets pumpa, designad av lilla K. Möt "Lokko e baban" aka "Mr Pumpkin":

8 kommentarer:

Sara sa...

Insåg nu att jag inte har grattat ordentligt till den positiva responsen - GRATTIS! Hoppas att omarbetningen/fördjupningen går bra, och att skrivglädjen får hålla i sig! Det är ju hur spännande som helst - nu vet du att det sitter några där på Förlaget och väntar på att få läsa igen!

Annika sa...

Sara: tack! Ja, det är med skräckblandad förtjusning jag tar mig an det här :)

Elin Säfström sa...

Det KOMMER att gå bra. Det känns som om du går framåt i vad som på engelska heter leaps and bounds (kommer inte på något bra på svenska just nu).

Fin pumpa!

Annika sa...

Tack Elin, hoppas du har rätt :)

Anonym sa...

Du lägger ju undan det för något annat roligt, tänker jag. Men visst, nog kan saknad uppstå när en växlar mellan projekt. Håller så nu tummarna för att allt ska gå vägen framöver. :)

Annika sa...

Skrivalasaleva: Tack :) Saknad, precis så kan det kännas.

Eva-Lisa sa...

Grattis till den positiva refuseringen! Då är du på helt rätt väg i alla fall :)
Alltid lite vemodigt att lägga undan ett manus för en tid, men spännande när man väl kan plocka fram det igen, för då ser man på det med helt nya ögon :)

Annika sa...

Eva-Lisa: tack :) Ja, jag hoppas och tror att det blir så när jag kan återuppta det!