torsdag 3 augusti 2017

Mhm.

Writing Excuses, en av podd-favoriterna, är as we speek på kryssning i Östersjön tillsammans med många lyssnare. Ett event på osannolikt nära håll (hade liksom varit läge att önska sig i fyrtioårspresent), men så klart är man sist på bollen. Nåväl, vad är väl en bal på slottet...?

6 kommentarer:

Elin Säfström sa...

Det är sällan den där balen blir precis så bra som man tänker sig. Det är oväntade tillfällen som brukar blixtra till när man minst anar.

Helena sa...

Men att du gillar den podden, blir avundsjuk nu eftersom det finns så galet många avsnitt jag kunnat lyssna på om jag känt detsamma. Har verkligen försökt lära mig tycka om den men måste alltid stänga av för jag blir så frustrerad. De kommer ju liksom aldrig fram till något känns det som i min hjärna. Är bara nån vecka sen jag gav upp försöken faktiskt...

Marie: Mitt skrivliv sa...

Måste kolla in den podden!
Sist på bollen? Näe, det tror jag inte. Kryssning i Östersjön? Jag är efter på den bollen, det lovar jag ;)

Annika sa...

Ja, man får helt enkelt utrusta sig med extremt låga förväntningar för att en bal ska klara av att leva upp till dem :-)

Annika sa...

Jag tycker om den mest för att det är korta avsnitt (hinner lyssna färdigt utan att bli avbruten) och att det inte blir så många svar (intressant att du ogillar av lite samma anledning :-) Tycker om att de pratar och så kan man själv känna sig lite som den tysta deltagaren i samtalet, och dra egna slutsatser.

Annika sa...

Haha, okej, jag var bara näst sist :-)