torsdag 3 augusti 2017

Dagens pysseltips.


Vi firade att vi bott fyra år i huset (ja, den här familjen firar det mesta), och femåringen kom på den briljanta idén att dekorera balonger med enfärgade transparanta klistermärken.

Detta är för övrigt den längsta tid jag haft samma adress sedan jag flyttade hemifrån, en anledning att fira bara därför.

7 kommentarer:

Carina Deckner sa...

Det finns ALLTID en anledning att fira, bara man vill. I tisdags åt vi tårta för att det var 1 augusti.

Carina Deckner sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Klart ni ska fira fyra år i huset. Jag måste bli bättre på att fira allt möjligt känner jag genast (som tenderar glömma namnsdagar, bröllopsdagar - dock ej de närmstas födelsedagar som tur är). :)

Annika sa...

Moster C: Kanske är det genetiskt, det här firandet :-D

Annika sa...

Skrivalasaleva: Jag glömmer också helt normala anledningar att fira, som namnsdagar, kör mer spontant på sånt som händer :-) Rekommenderar starkt att du med börjar :-)

Marie: Mitt skrivliv sa...

Grattis! Åh, vill verkligen smittas av den där firargenen. Vi är värdelösa på att fira. Vi liksom bara "jaha, årsdag, vad gör nu, äta nåt, ja kanske det".
Kul att ni bott på samma ställe så länge! Länge... Säger hon som bor på tomten där hon föddes för fyrtio år sedan, haha.

Annika sa...

Marie: blir på riktigt lite avundsjuk här på att du bor där du har rötterna. Låter skönt :) Rekommenderar att fira det mesta, roligast är det icke påtvingade (som fyraårsdag i huset), men gillar inte födelsedagar konstigt nog.