fredag 14 april 2017

Långfredag.

Firar påsk, i.e. äter ute, och inte "ute" som i "på restaurang". Här massproduktion av klämmackor.
Vi försökte dra upp mer käk. Det gick dåligt (för oss alltså, inte för fisken).
Båten väntar på bättre tider.
Perfekt skejt-före på sjön.
Glad påsk!



10 kommentarer:

Carina Deckner sa...

Så mysigt...

Annika sa...

Moster C: ja, verkligen :)

Helena sa...

Ser superhärligt ut, glad påsk på dig!

Annika sa...

Helena: Glad påsk på dig med, hoppas att det slutat regna :)

Elin Säfström sa...

Men gud! Ni har speciella klämmackejärn?!

Annika sa...

Elin: japp, lokala mekaniska verkstaden (eldmark.se) tillverkar, järnet är toppen :)

Kristina sa...

Åh, det där är äkta påsk för mig. Skoter, pimpling, eventuellt skidor och så äta alla luncher ute! Hur kommer det sig egentligen att all mat som lagas ute över öppen eld smakar så mycket godare än om man lagar den inomhus?

Eva-Lisa sa...

En äkta norrländsk påsk innefattar ju allt det där, så du ser ut att ha haft det riktigt bra! :)

Annika sa...

Kristina: ja, det är ju en gåta det där, vi stekte upp korv och makaroner på Muurikkan och det var så sjukt gott, fast ingen av oss är särskilt förtjusta i det i övrigt. Kan vara röksmaken + en lätt krydda av bränt :)

Annika sa...

Eva-Lisa: har haft det så sjukt bra :)